Ejendomsmæglerkæden EDC

EDC er en af de største kæder med ca 240 forretninger inden for ejendomsbranchen i Danmark. Topmægler er en gratis service for boligejere, der ønsker at bedømme deres boligsalg efter en handel ved brug af EDC eller andre mæglere i Danmark.

Her kan du se nogle af Topmæglers fordele for dig som boligejer, når du ønsker at sætte din bolig til salg.

 

  • Topmægler giver dig en række værdifulde muligheder, som sparer dig tid og penge, herunder et gratis bestillingssystem til indhentning af boligvurdering.
  • Når du skal bruge en ejendomsmægler fra EDC, Home, Estate, Nybolig, Danbolig eller de andre ejendomsmæglere, kan du på Bolig og Forbrugerportalen Topmægler.dk sammenligne og udvælge blandt de viste mæglere, som du ønsker kontakt til.
  • Og til at hjælpe dig med at tage de rette beslutninger, kan du snart læse om andre boligejeres oplevelser med en given mægler.

 

Topmæglers bestillingssystem går altid direkte til Topmægler. Denne præsentation af EDC er ikke udtryk for at der er noget partnerskab mellem Topmægler og EDC kæden.

Bolig og Forbrugerportalen Topmægler.dk giver alle boligejere en bedre start på deres boligsalg, når der skal vælges rette mægler, herunder fra EDC

BESTIL DIN SALGSVURDERING: Klik HER